neljapäev, 25. oktoober 2007

Meeletu nädalavahetus pealinnas..



Kolmapäev ..
Esimene külastus Hollywoodi.. liiga palju rahvast ja imelik muusika, aga muidu ei olnud viga.. 7 punkti 10st.
..peale seda jõudsime ka Parlamenti, kus me olime ainukesed külastajad.. 10 min istumist ja minek.. 3 punkti 10st. Öine söögikoha jaht tallinna peal.. kuid lõpetasime hoopis 24/7 poes, kus kohtusime ka ühe noormehega, keda olime enne bussis näinud.. ta ühines meiega Mustamäele..
Neljapäev..
tudengite pidu Terrariumis.. kas tegu oli täiskuuga.. et liikumas oli nii palju pervertidest mehi, kes meid igal võimalusel rajalt maha võtta üritasid..
Reede..
Oled sa kunagi käinud öises vanalinnas?
Soovitan igaühel öösel ajal sinna ära eksida.. seigelda mööda kitsaid munakivi sillutisi, turnida mööda keskaegseid treppe, hüpata läbi mõnest lärmakast-ülerahvastatud pubist .. ja lõpetuseks minna toomemäele.. vaateplatsile.. tuul, sahisevad lehed, pimedusest vastu peegelduvad tuled, punaste katustega tornikesed..
Laupäeva hommikul kell 5 kaob sellist vaatepilti nähes ajataju. Mõnus soe hakkab seest.. mis siis, et väljas on vaevalt 3 kraadi sooja .. ja meretuul sasib juukseid..
Sel hetkel tajun, mida tähendab ütlus, et elu eesmärk ei ole mitte tegemise seisund, vaid olemine.. lihtsalt tunned läbi kõigi meelte, kui hea on olla.. ja kui ilus on siiski elu.

Kommentaare ei ole: